CUMPĂRĂ O PROPRIETATE! ACUM!

Vila este situată în zona de nord a capitalei, în Corbeanca, în ansamblul rezidenţial de lux Paradisul Verde, Aleea Plopului nr.3, într-un climat de lacuri şi păduri, la circa 30 de minute de mers cu maşina, faţă de Piaţa Universităţii.

Caracteristicile proprietăţii:

-
vila ( P + 1 + M ) este nouă, cu finisaje de exceptie, întabulată şi
locuită din anul 2003;

-
este situată în imediata vecinătate a Pădurii Brâncoveanca;


-
vila beneficiază de propriul sistem de alarmă iar ansamblul rezidenţial are pază motorizată asigurarată;


-
Structură:
construcţia este din beton armat şi cărămidă, cu termoizolaţie suplimentară de polistiren extrudat, termopane de lemn, ţiglă Bramac;


- parterul, etajul şi mansarda totalizeazĂ 377 mp construiţi;


-
amprenta la sol este de 200 mp - terase incluse;


-
Componenţă:
- patru dormitoare, trei living-room-uri, birou-bibliotecă, cinci băi, dining room plus bucătarie şi bar, garaj incorporat pentru două locuri de parcare, cu uşi telecomandate, trei terase;

total camere: 10 - living şi dining incluse;


-
Utilităţi:
- centrală termică pe gaze, telefon : 021 2254321, dolce TV, internet, canalizare, apă curentă, încălzire în pardoseală, saună şi cadă cu hidromasaj;


-
Terenul:
este în suprafaţă totală de 1577 mp;
- opţional
se mai pot cumpăra în prelungirea terenului între încă 1500 sau 2500 mp de pădure, după preferinţă.


- Grădina
- este matură şi este dotată cu sistem de drenaj, puţ la prima pânză freatică (20 m) cu pompă submersă pentru stropit, hidrofor, sistem automat de stropire Toro, piscină Kasta cu duş solar, grătar pentru barbeque, terase, pergolă şi copertine Frama.

marți, 23 martie 2010

INTERIORUL VILEI - PARTERUL

PARTERUL VILEI
Este compus din living, dining, bar, bucatarie, camara, camera utilitatilor, garaj, biblioteca-birou, grup sanitar, garsoniera cu baie cu cabina de dus. Parterul are gresie si incalzire in pardoseala. 

LIVINGUL
Ca loc social livingul este piesa cea mai importanta si ocupa suprafata cea mai mare. Livingul, prevazut cu perete cortina, are o forma neconventionala el desfasurandu-se in evantai astfel incat scara elicoidala sa poata fi pusa in valoare. Semineul si scara sunt placate cu piatra de Dobrogea. Livingul este luminat atat cu lumina alba de neon cat si cu lumina galbena provenita de la plafoniere, aplice si spoturi. Aplicele si plafonierele sunt din sticla mata de Murano. Caloriferele sunt ingropate in pardoseala.
DINING - BAR - BUCATARIE  
Bucataria este proiectata open space si este separata de dining printr-un bar. Bucataria este spatioasa si modern echipata si are in componenta: plita ceramica, hota, cuptor cu gaze, cuptor cu microunde,  frigider de litraj mare cu sistem de facut ghiata, masina automata de spalat vase si miscerator la chiuveta.
Barul este plin. Va asteapta!
CAMERA DE OASPETI SI BIROUL - 
Garsoniera pentru oaspeti cuprinzand un sas camera propriu zisasi baia are iesire separata catre curte. Baia este prevazuta cu cabina de dus. (urmeaza text si fotografii - se afla in lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

In cazul in care sunteti interesat de oferta va rog sa lasati datele dvs. de identificare, e-mail si/sau numar de telefon. Va multumesc