CUMPĂRĂ O PROPRIETATE! ACUM!

Vila este situată în zona de nord a capitalei, în Corbeanca, în ansamblul rezidenţial de lux Paradisul Verde, Aleea Plopului nr.3, într-un climat de lacuri şi păduri, la circa 30 de minute de mers cu maşina, faţă de Piaţa Universităţii.

Caracteristicile proprietăţii:

-
vila ( P + 1 + M ) este nouă, cu finisaje de exceptie, întabulată şi
locuită din anul 2003;

-
este situată în imediata vecinătate a Pădurii Brâncoveanca;


-
vila beneficiază de propriul sistem de alarmă iar ansamblul rezidenţial are pază motorizată asigurarată;


-
Structură:
construcţia este din beton armat şi cărămidă, cu termoizolaţie suplimentară de polistiren extrudat, termopane de lemn, ţiglă Bramac;


- parterul, etajul şi mansarda totalizeazĂ 377 mp construiţi;


-
amprenta la sol este de 200 mp - terase incluse;


-
Componenţă:
- patru dormitoare, trei living-room-uri, birou-bibliotecă, cinci băi, dining room plus bucătarie şi bar, garaj incorporat pentru două locuri de parcare, cu uşi telecomandate, trei terase;

total camere: 10 - living şi dining incluse;


-
Utilităţi:
- centrală termică pe gaze, telefon : 021 2254321, dolce TV, internet, canalizare, apă curentă, încălzire în pardoseală, saună şi cadă cu hidromasaj;


-
Terenul:
este în suprafaţă totală de 1577 mp;
- opţional
se mai pot cumpăra în prelungirea terenului între încă 1500 sau 2500 mp de pădure, după preferinţă.


- Grădina
- este matură şi este dotată cu sistem de drenaj, puţ la prima pânză freatică (20 m) cu pompă submersă pentru stropit, hidrofor, sistem automat de stropire Toro, piscină Kasta cu duş solar, grătar pentru barbeque, terase, pergolă şi copertine Frama.

miercuri, 24 martie 2010

INTERIORUL VILEI - ETAJUL SI MANSARDELE

 
ETAJUL si MANSARDELE sunt retrase fata de planul parterului si pe aceste doua niveluri se afla dormitoarele. Daca la parterul este pardosit cu gresie, in schimb, la celelalte doua niveluri pardoseala este din parchet. 


DORMITORUL MATRIMONIAL  
- are patul asezat oblic, pozitionat cu tablia spre nord. Dormitorul are iesire pe terasa si mai departe, pe scara exterioara in curte. Dresingul este separat. Deasupra dormitorului matrimonial, urcand o scara de lemn se gaseste mansarda .DRESINGUL se afla pozitionat intre dormitor si baie - vezi planul.


  
 BAIA MATRIMONIALA - vedere laterala stanga, cu sauna de trei locuri si dulapiorul cu doua chiuvete.

 
 
BAIA MATRIMONIALA - vedere laterala dreapta, cu cada cu hidromasaj.
MANSARDA - deasupra dormitorului matrimonial se afla o camera mansardata, cu lucarna, care poate fi utilizata ca atelier de lucru, dormitor sau spatiu de depozitare.
 

DOUA APARTAMENTE a cate doua camere - intrarile sunt vizibile in capatul coridorului de la etaj - stanga-dreapta. Orientare sud-est.
Voi numi conventional "apartamentul 1" pe cel din stanga si "apartamentul 2" pe cel din dreapta.
Pe scara vizibila in stanga imaginii se ajunge la mansarda de deasupra dormitorului matrimonial.
Vedere panoramata a celor doua livinguri despartite printr-un glasswand. Usile glasswandului sunt din sticla mata pe cadre de lemn si aluneca pe sine fixate pe grinda si pe podea. Aceste doua livinguri pot fi utilizate separat sau la rigoare, ca un singur living. Fiecare apartament are iesire separata pe terasa comuna si mai departe, pe scara exterioara, in curte. Ambele apartamente sunt dotate cu aer conditionat.

APARTAMENTUL 1 - vedere panoramata cu livingul si baia (cu cabina de dus).

 

 
APARTAMENTUL 1 - mansarda - unde se afla dormitorul si locul de studiu (imagine panoramata). Lumina naturala patrunde prin peretele cortina si prin lucarna.
APARTAMENTUL 2 - vedere panoramata a livingului luata si a baii (cu cabina de dus) din sasul apartamentului.


APARTAMENTUL 2 - mansarda - dormitorul si locul de studiu (imagine panoramata). Dormitorul este inclus intr-o nisa ceea ce ii confera un aspect boem.  Lumina naturala patrunde prin peretele cortina si prin lucarna. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

In cazul in care sunteti interesat de oferta va rog sa lasati datele dvs. de identificare, e-mail si/sau numar de telefon. Va multumesc