CUMPĂRĂ O PROPRIETATE! ACUM!

Vila este situată în zona de nord a capitalei, în Corbeanca, în ansamblul rezidenţial de lux Paradisul Verde, Aleea Plopului nr.3, într-un climat de lacuri şi păduri, la circa 30 de minute de mers cu maşina, faţă de Piaţa Universităţii.

Caracteristicile proprietăţii:

-
vila ( P + 1 + M ) este nouă, cu finisaje de exceptie, întabulată şi
locuită din anul 2003;

-
este situată în imediata vecinătate a Pădurii Brâncoveanca;


-
vila beneficiază de propriul sistem de alarmă iar ansamblul rezidenţial are pază motorizată asigurarată;


-
Structură:
construcţia este din beton armat şi cărămidă, cu termoizolaţie suplimentară de polistiren extrudat, termopane de lemn, ţiglă Bramac;


- parterul, etajul şi mansarda totalizeazĂ 377 mp construiţi;


-
amprenta la sol este de 200 mp - terase incluse;


-
Componenţă:
- patru dormitoare, trei living-room-uri, birou-bibliotecă, cinci băi, dining room plus bucătarie şi bar, garaj incorporat pentru două locuri de parcare, cu uşi telecomandate, trei terase;

total camere: 10 - living şi dining incluse;


-
Utilităţi:
- centrală termică pe gaze, telefon : 021 2254321, dolce TV, internet, canalizare, apă curentă, încălzire în pardoseală, saună şi cadă cu hidromasaj;


-
Terenul:
este în suprafaţă totală de 1577 mp;
- opţional
se mai pot cumpăra în prelungirea terenului între încă 1500 sau 2500 mp de pădure, după preferinţă.


- Grădina
- este matură şi este dotată cu sistem de drenaj, puţ la prima pânză freatică (20 m) cu pompă submersă pentru stropit, hidrofor, sistem automat de stropire Toro, piscină Kasta cu duş solar, grătar pentru barbeque, terase, pergolă şi copertine Frama.

miercuri, 24 martie 2010

DE CE PARADISUL VERDE?


SERVICII SPECIALIZATE IN PARADISUL VERDE 
 Restaurant & Lounge
"The Brick" restaurant & lounge este un concept unic in Romania, un loc unde poti sa mananci pana tarziu, si sa te simti totodata ca intr-un club cu aroma englezeasca, un design de exceptie cu elemente care imbina romantismul cu epoca victoriana. Capacitatea restaurantului este de 100 de persoane.

Restaurant cu specific italian
"Trattoria Paradis" va asteapta cu drag intr-o atmosfera calduroasa sa serviti pizza facuta pe cuptor cu lemne, paste preparate in casa, preparate din carne si salate pregatite de bucatari experimentati. Capacitatea trattoriei este de 80 de persoane.
Gradinita "Paradisul Copiilor"
Succesul Gradinitei din complexul Paradisul Verde se bazeaza pe o echipa de profesionisti, care sunt dedicati copiilor în totalitate, încurajându-le cu caldura primii pasi, atât de importanti pentru viitorul lor ca scolari si mai apoi ca adulti.
Centru de infrumusetare
Este un modern centru de infrumusetare ce cuprinde: cosmetica faciala, tratamente corporale, drenaj limfatic, detoxifiere si refacerea dermei, lifting facial nechirurgical, lifting brate, bust, maini si abdomen, masaj de relaxare si terapeutic, masaj anticelulitic, psihoterapie si consiliere psihologica, coafura, frizerie, manichiura, pedichiura. 
Lectii de tango argentinian
Bacanie traditionala

Va ofera cele mai proaspete preparate din carne, carnati, pastrama cat si muraturi de cea mai buna calitate.  

  Servicii de agrement
Terenuri de tenis zgura
Terenuri de tenis iarba

Terenuri de fotbal

Sala de fitness

Aerobic

Qigong

Maestrul International de Qigong, domnul Adrian Florea, va invita sa participati la sedintele de exercitii de Qigong pentru intretinere si recuperare a sanatatii. Este cea mai adecvata cale de crestere a capacitatii de efort fizic si intelectual, precum si de relaxare si autoterapie. 

Spalatorie auto - Va ofera servicii complete de spalatorie auto exterior/interior la preturi foarte competitive.
Spalatorie-curatatorie ecologica 

Confectii si alte textile / Covoare si mochete / Lenjerie / Cojoace si haine din piele / Perdele si draperii. Servicii complete (spalat, curatat, calcat) la preturi foarte competitive.
Amenajare peisagistica
Intretinere spatii verzi / Amenajare si peisagistica spatii verzi / Consultanta & proiectare. 

Magazin alimentar Pit Shop
Magazin alimentar, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, mezeluri, lactate, dulciuri, paine, cosmetice. 

 Cabinet veterinar

 sursa: http://servicii.paradisulverde.info/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

In cazul in care sunteti interesat de oferta va rog sa lasati datele dvs. de identificare, e-mail si/sau numar de telefon. Va multumesc