CUMPĂRĂ O PROPRIETATE! ACUM!

Vila este situată în zona de nord a capitalei, în Corbeanca, în ansamblul rezidenţial de lux Paradisul Verde, Aleea Plopului nr.3, într-un climat de lacuri şi păduri, la circa 30 de minute de mers cu maşina, faţă de Piaţa Universităţii.

Caracteristicile proprietăţii:

-
vila ( P + 1 + M ) este nouă, cu finisaje de exceptie, întabulată şi
locuită din anul 2003;

-
este situată în imediata vecinătate a Pădurii Brâncoveanca;


-
vila beneficiază de propriul sistem de alarmă iar ansamblul rezidenţial are pază motorizată asigurarată;


-
Structură:
construcţia este din beton armat şi cărămidă, cu termoizolaţie suplimentară de polistiren extrudat, termopane de lemn, ţiglă Bramac;


- parterul, etajul şi mansarda totalizeazĂ 377 mp construiţi;


-
amprenta la sol este de 200 mp - terase incluse;


-
Componenţă:
- patru dormitoare, trei living-room-uri, birou-bibliotecă, cinci băi, dining room plus bucătarie şi bar, garaj incorporat pentru două locuri de parcare, cu uşi telecomandate, trei terase;

total camere: 10 - living şi dining incluse;


-
Utilităţi:
- centrală termică pe gaze, telefon : 021 2254321, dolce TV, internet, canalizare, apă curentă, încălzire în pardoseală, saună şi cadă cu hidromasaj;


-
Terenul:
este în suprafaţă totală de 1577 mp;
- opţional
se mai pot cumpăra în prelungirea terenului între încă 1500 sau 2500 mp de pădure, după preferinţă.


- Grădina
- este matură şi este dotată cu sistem de drenaj, puţ la prima pânză freatică (20 m) cu pompă submersă pentru stropit, hidrofor, sistem automat de stropire Toro, piscină Kasta cu duş solar, grătar pentru barbeque, terase, pergolă şi copertine Frama.

miercuri, 24 martie 2010

VILA ARE O POZITIE PREMIUM

Vila are o pozitie premium.  
 Pozitia premium in Bucuresti bunaoara o reprezinta locatiile pozitionate ultracentral fata de cele situate central, semicentral sau in suburbii. Desigur ca la suprafete, finisaje si utilitati comparabile, pozitia face diferenta si determina in ultima analiza nivelul de pret. Acest lucru este usor de verificat comparand nivelul de pretul al vilelor sau al chiriilor in Bucuresti. 

Extrapoland, zona de nord a Bucurestiului, fata de celelalte zone limitrofe a capatat statutul de pozitie premium. Chestiunea este simplu de inteles atata vreme cat aceasta zona a atras volumul cel mai ridicat de investitii imobiliare datorita aeroporturilor si a soselei DN1, artera cu cel ai mare trafic din tara. Statisticile arata ca 80% din investitiile in cladiri de birouri din ultimii ani s-au concentrat pe zona de nord, ceea ce conduce treptat la o deplasare a nevoii de locuinta, cel putin pentru cei care sunt angajati sau desfasora un business in zona de de nord a capitalei. 

Si daca am convenit acest lucru, atunci Corbeanca, ca zona rezidentiala in dezvoltare, reprezinta pozitia premium pentru zona de nord. Climatul de paduri si lacuri, apropierea de aeroportul international Henri Coanda, caderea interesului din ultimii ani pentru Snagov si Pipera, au propulsat-o in topul celor mai cautate zone rezidentiale. Dovada stau miile de vile aflate in diverse stadii de executie, de la proiect pana la stadiul de gata. In satele ce compun comuna Corbeanca si anume: Petresti, Corbeanca, Mechea, Ostratu, Orac si Tamasi sunt peste 30 de dezvoltari de ansambluri rezidentiale, de diverse marimi, iar altele, in faza de proiect, asteapta sa se depaseasca criza economica. Exista de asemenea o multime considerabila de vile individuale noi, locuite de cativa ani. 
clic pe harta
Vizualizaţi PARADISUL VERDE - VILA LA PADURE pe o hartă mai mare
Paradisul Verde are o pozitie premium fata de toate celelalte ansambluri rezidentiale din Corbeanca. Fara exagerare, Paradisul Verde este una dintre marile reusite imobiliare ale Romaniei de astazi si acest fapt se datoreaza exclusiv calitatilor manageriale si umane ale domnului Cristian Tantareanu. Dincolo de faptul ca Paradisul Verde are o coerenta urbanistica incontestabila si o infrastructura fara repros (este singurul ansamblu rezidential cu canalizare din Corbeanca), ca detine o gradinita particulara, o centru de infrumusetare, un club, piscina, sala de fitness, terenuri de tenis acoperite, teren de fotbal, un restaurant si o trattorie, spalatorie chimica si auto, iar dezvoltarea viitoare a clubului prevede un debarcader, in vederea practicarii sporturilor nautice, reusita cea mai mare totusi o constituie climatul de intelegere, prietenie si buna vecinatate, pe care domnul Cristian Tantareanu a reusit sa-l creeze intre locuitori Paradisului, situatie fara precedent in Romania. 

Datorita faptului ca in arealul Paradisului Verde doar un numar determinat de vile detin o pozitie privilegiata in raport cu padurea, in consecinta, vila pe care o ofer spre vanzare sau inchiriere are indubitabil pozitia premium. 
clic pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

In cazul in care sunteti interesat de oferta va rog sa lasati datele dvs. de identificare, e-mail si/sau numar de telefon. Va multumesc